نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: جوندگان

  1. #1
    کاربرسایت hrg1356 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    ۸۶-۰۴-۲۰
    نوشته ها
    5,534
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 6 در 3 پست

    جوندگان

    موش کور



    جانورانی کوچک هستند پوزه بلند و پهنی دارند پاهای آنها معمولا 5 انگشت دارد . دارای چنگال است انگشتان داخلی مقابل یکدیگر قرار ندارند. دندانهای آنها نوک تیز است از کرتاسه تاکنون بوده و هستند و در نیمکره شمالی ، مغرب هند و آفریقا زندگی میکنند.
    چشمها پوشیده از پوست است. کف دست آنها بزرگ است و چنگالهای پیشین آنها بزرگ میباشد. پوشش بدن مخملی و دارای موهای کوتاه است. اغلب گونهها منحصرا زیر زمین زندگی میکنند و تونلهایی حفر میکنند و در آن بسر میبرند. از جنبندگان و کرمها و گاهی از دانههای سبز غذا میگیرند.
    موش کورها گهگاهی کرمهای خاکی را زیر زمین ذخیره و انبار میسازند.
    تنه موش کورها فرو رفته است. در موش کور که حشرهخوار است، دندانها باریک و مخروطی است.
    جمجمه موش کور ، دندانها همگی مخروطی شکل برای شکار جهندگان و کرمها بکار میرود.
    موش کورها و حشرهخواران به هنگام شب در هوا به دنبال خوراک میروند.
    *هرکس به اندازه همتش رشد می کند*

  2. #2
    کاربرسایت hrg1356 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    ۸۶-۰۴-۲۰
    نوشته ها
    5,534
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 6 در 3 پست

    پاسخ : جوندگان

    موش صحرايي



    این جونده کوچک به استثناء زمان کوتاهی که استراحت می کند بقیه اوقات را به طور دایم به دنبال غذا می گردد موش صحرایی در اطراف زمینهای قلمرو زندگیش با استفاده از راهروهای بلند در داخل چمنها سفر می کند و حتی ممکن است تونلهای با عمق کم حفر کند این حیوانات چابک همچنین برای پیدا کردن غذایشان از بوته ها و درختان کوتاه بالا می روند موش صحرایی ماده در لانه های ساخته شده از چمن که در زیر درختان افتاده مسدود شده و یا در سوراخهای زیر زمینی زایمان می کند.
    *هرکس به اندازه همتش رشد می کند*

  3. #3
    کاربرسایت hrg1356 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    ۸۶-۰۴-۲۰
    نوشته ها
    5,534
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 6 در 3 پست

    پاسخ : جوندگان

    همستر



    (HAMSTER) حيواني كوچك و بسيار زيبا و جذاب در رنگ هاي گوناگون ازجمله سفيد، طلائي، سياه، كرم، زرد و . . . بوده و از خانواده جوندگان است كه همه چیزخوار(omnivorous) ميباشد. . همسترها جوندگان کوچک متعلق به خانواده کرستیده میباشند. اعضای این خانواده در طبیعت وحش در اروپای شرقی ، خاور میانه ، شمال آفریقا ، چین و سیبری مشاهده میشوند. نگهداری همستر در قفس دارای احتیاجات ساده ای بوده و بدون بو می باشد. هسمترها به عنوان حیوان خانگی در نظر گرفته میشوند. این حیوانات شبزی بوده و معمولا جهت جلوگیری از نزاع به صورت انفرادی نيز نگهداری میشوند. به این جانور انواع میوه، سبزیجات و دانه ها را بعنوان غذا میتوان داد. اين حيوان روز خواب است و از غروب شروع به بازيگوشي مي كند. بر روي دو پاي خود مي ايستد و در هنگام خوابيدن خود را ولو مي كند بگونه اي كه شما فكر مي كنيد كاملاٌ بيجان شده است.
    همستر كوتاه ترين دوره بارداري را در ميان تمام پستانداران دارا ميباشد. همانگونه كه قبلاٌ نيز بيان شد دوره بارداري اين حيوان 15 تا 16 روز است. همسترهای ماده در تمامی سال بغیر از هنگام خواب زمستانی فعالیت تولید مثلی دارند. قدرت باروری در فصل زمستان بدلیل میزان تابش نور كمي کاهش مییابد. بیضه نرها در هنگام زمستان جمع میشود . بلوغ جنسی به صورت رفتاری و تهاجمی بیشتر مشاهده میشود. ماده ها شروع به حمله به نرها میکنند.
    *هرکس به اندازه همتش رشد می کند*

  4. #4
    کاربرسایت hrg1356 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    ۸۶-۰۴-۲۰
    نوشته ها
    5,534
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 6 در 3 پست

    پاسخ : جوندگان

    خرگوش



    نام علمي Lepus capensis
    جثه بزرگتر از گربه اهلى، گوشها بلند، با انتهاى گرد و نوك سياه، چشمها درشت و دم كوتاه، دستها داراى 5 و پاها داراى 4 انگشت هستند كه به ناخن هاى قوى ختم ميشوند. كف دست و پاها از مو هاى زبر و برس مانند پوشيده شده كه باعث چسبيدن و جلوگيرى از اصطكاك آنها مى گردد. پاها به طور مشخص بلندتر از دستها هستند. رنگ موهاى پشت متفاوت، از خاكسترى روشن تا قهوه اى و زير شكم سفيد است، موهاى دم بلند و نرم اند. بالاى دم سياه و زير آن سفيد است. طول سر و تنه 40 تا 65 سانتيمتر، دم 7 تا 11 سانتيمتر، پا 11.5 تا 15 سانتيمتر، گوش 8.5 تا 14 سانتيمتر، وزن 1.5 تا 6 كيلوگرم است. اكثرا در زيستگاهايى اعم از جنگلى، كوهستانى، بيابانى و استپى يافت ميشوند.
    *هرکس به اندازه همتش رشد می کند*

  5. #5
    کاربرسایت hrg1356 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    ۸۶-۰۴-۲۰
    نوشته ها
    5,534
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 6 در 3 پست

    پاسخ : جوندگان

    بیدستر



    (Castor) در آمریکای شمالی و اروپا سابقا زیاد وجود داشت. سر و بدن به درازای 76 سانتیمتر میرسد. دارای دم پهن و بیضی شکل و بدون مو و پوشیده از پولک میباشد. بدن از خز پوشیده شده است. پوشش بدن نرم است و پوست این جانور مرغوب میباشد. خیلی خوب شنا میکند. دندانهای محکمی دارد که بوسیله آن تنه درختان را قطع کرده و بوسیله آنها خانههای دوطبقه میسازد. جلوی آب را برای خانهسازی سد میسازد و کارهایی که برای خانهسازی انجام میدهد بسیار جالب و دیدنی میباشد. از تنه گیاهانی مانند جگن و گیاهان دیگر تغذیه میکند.
    *هرکس به اندازه همتش رشد می کند*

  6. #6
    کاربرسایت hrg1356 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    ۸۶-۰۴-۲۰
    نوشته ها
    5,534
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 6 در 3 پست

    پاسخ : جوندگان

    سنجاب زمینی



    سنجاب یکی از انواع پستانداران است و نام علمي اين جانورSciurus است.
    اگر يك سنجاب زمينی با يك مار زنگی كه در كمين او نشسته است مواجه شود ،سنجاب سعی می كند كه از خود دفاع كند و پاسخ دفاعی اش نيز بسيار خارق العاده و شگفت انگيز است. سنجاب زمينی معمولاً با مشاهده مار، آرام و بی سر و صدا سر جای خود ايستاده و در مقابل شروع به تكان دادن دم خود می كند، با پاهای خود شروع به پرتاب سنگ كرده و حتی ممكن است گاز نيز بگيرد. دم سنجاب زمينی به هنگام نبرد با مار زنگی بسيار گرم میشود و از خود امواج مادون قرمزی ساطع می كند كه موجب به هم خوردن تعادل مار زنگی شده و باعث لغزيدن و ليز خوردن آن میشود.
    *هرکس به اندازه همتش رشد می کند*

  7. #7
    کاربرسایت hrg1356 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    ۸۶-۰۴-۲۰
    نوشته ها
    5,534
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 6 در 3 پست

    پاسخ : جوندگان

    سنجاب پرنده



    این سنجاب ها برخلاف نام شان پرواز نمیكنند بلكه در واقع پرشگران بسيار ماهری هستند. آن ها از شاخه درختی به شاخه ديگر پريده و در هواشناور می شوند.

    سنجاب پرنده می تواند به اندازه طول يك زمين هاكی بپرد. اين نوع سنجاب، روش پريدن خاص خودش را دارد كه با فرم بدنش هماهنگ است. فاصله بين دست ها و پاهای حيوان، با پوست نازك و انعطاف پذيری پوشيده شده كه «پاتاجيوم» (patagium) نام دارد. سنجاب پرنده هنگام پريدن، دست ها و پاهايش را از هم باز می كند و در اثر فشار باد بر پوست نازك بين دودست و پايش می تواند مثل يك كايت در هوا شناور شود. طراحان لباس چتر بازی از فرم بدن سنجاب های پرنده در طراحی لباس های مدرن پرشگران سقوط آزاد، الهام گرفته اند. سنجاب های پرنده در اكثر مناطق كانادا زندگی می كنند اما در طول روز به ندرت ديده می شوند چون در لابه لای شاخ و برگ درختان يا لانه خالی پرندگان می خوابند و شب ها برای پيدا كردن غذا بيدار می شوند. غذای اين نوع سنجاب، ميوههای كوچك و انواع دانه ها و حشرات است. چشمان تيزبين سنجاب پرنده به او كمك می كند كه در شب بتواند اطراف خود را ببيند و از خطر دشمنان آگاه شود. همچنين پوشش خز مانند بدنش او را در برابر دشمنان استتار می كند. خز سفيد روی شكمش هماهنگ با نور ماه است بنابراين آن دسته از دشمنانش كه روی زمين زندگی می كنند- مثل روباه ها- متوجه شناور بودن او در پس زمينه آسمان مهتابی نمیشوند و برعكس، خزسياهی كه پشتش را پوشانده تشخيص او را از بالا برای جغدها مشكل می سازد.
    *هرکس به اندازه همتش رشد می کند*

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •